Den nya generationen av passiva inkomster är här!
Vi använder oss av blockkedjan, decentraliserad teknologi, smarta kontrakt och nu även artificiell intelligens för att skaffa oss nya inkomstkällor.

  PROJEKT 1:

– Lite annorlunda då fokus ligger här mer på att ha tillgång till den här extremt användbara plattformen där du tryggt och säkert kan hantera valuta/kryptovaluta/guld/silver. Som att ha din egen digitala bank, väldigt smart lösning som vi själva använder oss av flitigt.

  PROJEKT 2:

– En väldigt bra representant för passiva inkomster inom den nya generationen.
Här använder den allra senaste tekniken, AI-teknik i en smart kombination med ett smart kontrakt på blockkedjan. Ett projekt som just nu är inne på sin 12:e månad, alla månader har levererat vinst. Just nu ligger snittavkastning på makalösa +21% per månad – 100% helt passiva inkomster!
Med ränta-på-ränta-effekten så är vinsten uppe på +759% sedan starten.

  PROJEKT 3:

– Tjäna pengar inom kryptovaluta oavsett om marknaden går upp eller ner.
Miljontals affärer redan hanterade av denna automatiserade lösning, 99% av alla affärer levererar vinst – stabilt!

Ja, vi och många av våra medlemmar gjorde bra affärer under förra året tack vare de projekt som vi lanserade i början av förra året.
I början av året (2022) gav vi på DLC Finans ut en produkt som vi kallade för Passiva Inkomster 2.0 som var en slags introduktion till passiva inkomstmöjligheter inom den nya digitala ekonomin.
Begreppet Passiva Inkomster 2.0 är något som vi själva tagit fram och syftar till passiva inkomster som genereras på blockkedjan via bland annat decentraliserade lösningar och smarta kontrakt.
I den här guiden från början av förra året så introducerade vi också ett projekt som heter PLCULTIMA!

PLCULTIMA blev också vår huvudsatsning för 2022, ett väldigt innovativt projekt som snabbt blev en stor succé.
Två appar och smart blockkedjeteknologi ser till att du får betalt helt automatiskt månad efter månad!
De medlemmar som läste Passiva Inkomster 2.0 och som agerade gällande PLCULTIMA hade också stora ekonomiska framgångar under förra året, här är några exempel:

 

Hej Mikael,
Jag har under detta halvår kunnat ta in min familj i detta och ser att de kommer att ha en fin ekonomisk framtid. Jag ser också med stor glädje fram emot mina månadsutbetalningar som nu faktiskt är 6-siffriga. Helt otroligt
Känns bra att inte behöva oroa sig för ökade kostnader och lågkonjunktur.
Hälsningar Marianne

Hej Mikael,
Mitt första halvår har varit fantastiskt. Jag var skeptisk i början på om de ”smarta kontrakten” skulle fungera och om jag verkligen skulle få betalt varje månad som det lovades. Men jag chansade för att det var en fantastisk möjlighet om det verkligen var sant. Sedan har jag varje månad erhållit utbetalningar från dessa kontrakt. Jag har återinvesterat det mesta så nu har jag ca en årslön varje månad. Min anställning som jag hade har jag avslutat, så nu njuter jag av lååååång ledighet. Jag har också lånat ut plcu till mina barn och två vänner så att dom också ska få tillgång till detta. Helt klart det bästa som hänt mig vad gäller ekonomi.
/Roger

 

Vi var helt enkelt många som kom igång med PLCULTIMA under 2022 och som tjänade bra med pengar!
Det var personer från hela landet i olika åldrar, många dessutom helt utan tidigare erfarenheter av jobba med kryptovaluta och blockkedjan.
Här är några andra av de personer som vi på DLC Finans hjälpte under förra året att komma igång och tjäna pengar på blockkedjan!

   

   
Vanliga människor som tjänar riktiga pengar oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenheter

Det vi skrev om i Passiva Inkomster 2.0 fungerade väldigt bra i praktiken, det är få andra som kan visa upp den här typen av framgångshistorier som vi kan göra.
Nu har det alltså gått över ett år sedan vi  lanserade Passiva Inkomster 2.0 och PLCULTIMA. Självklart var det otroligt roligt med framgångarna förra året, något som peppat oss ta nästa steg det här året.
Mycket hände i världen under förra året och nu i början av 2023 måste vi anpassa vår affärer på nätet och blockkedjan efter gällande läge inom världsekonomin.

 

Förra året (2022) handlade väldigt om mörka rubriker när det gäller ekonomin, världens tillstånd osv. Ett riktigt ”skitår” enligt många…
Det är många gånger en riktig humörssänkare att slå på nyheterna.
Vi får nog ställa in oss på rätt tuffa tider framöver med fortsatt hög inflation, högre räntor på lån, högre levnadskostnader och stor osäkerhet på finansmarknaden.
Men samtidigt måste livet fortsätta. Vi kan inte bara sitta passivt och titta på och vänta på bättre tider.
För det finns alltid inkomstmöjligheter där ute!
Det gäller bara att satsa på rätt typ av inkomstmöjligheter, anpassa sig och sin affärsverksamhet för de tider vi lever i.
Det är därför vi nu lanserar Passiva Inkomster 3.0 – The Next Generation.
Ett fullständigt logiskt steg att ta det här året!

DLC Finans har arbetat med research av olika inkomstmöjligheter på nätet sedan 2001. Vi har sett många olika kriser komma och gå under dessa år. Det är inget som stoppat oss tidigare. Vi körde på med vårt budskap från början.
– Stanna hemma, använd din dator och internet för att skaffa dig en eller flera olika inkomstkällor!

Mycket har givetvis hänt sedan vi startade upp vår verksamhet för nu över 22 år.
Världen har förändrats, internet har förändrats och vi har tillgång till en helt annan typ av teknik som nu också har skapat helt nya möjligheter.
Nu över 22 år senare kan vi på DLC Finans kunna visa dig hur du använder dig av den nya digitala ekonomin där vi tar in blockkedjan och decentraliserade teknologi för att skaffa dig helt nya inkomstkällor.
Det är det som vi på DLC Finans kommer att fokusera på under 2023, att visa våra medlemmar hur du kan bygga upp tillgångar samtidigt som du skaffar dig en löpande ”cash-flow” inom den nya digitala ekonomin.
I början av 2022 så lanserade vi vår informationsprodukt Passiva Inkomster 2.0.
Nu ett år senare är vi tillbaka med nya spännande inkomstmöjligheter där vi fortsätter använda oss av den allra senaste tekniken för att kunna skaffa oss helt nya inkomstkanaler. Dessutom helt passiva inkomstkanaler!

Årets satsning har fått namnet Passiva Inkomster 3.0 – The Next Generation.
Det här är den nya generation av passiva inkomstkanaler, nu tar vi in ännu mer avancerad och sofistikerad teknik som kan användas för att bygga upp passiva inkomster.
Vi har skapat en ny ”portfölj” bestående av tre helt olika inkomstkoncept som fungerar bra oavsett ekonomisk konjunktur.
Fokus ligger på inkomstproducerande projekt inom den nya digitala ekonomin.
Här finns det en god mix av olika typer av inkomstmöjligheter som du kan använda dig av för att skaffa dig flera passiva inkomstkällor.

De projekt som vi valt ut i Passiva Inkomster 3.0 är också väl anpassat till hur det ser ut när det gäller världsekonomin 2023. Inflationen är hög, det är också väldigt osäkert kring börsen och kryptomarknaden. Ska kurserna upp igen eller ska de tryckas tillbaka ytterligare nedåt?
Våra utvalda projekt i Passiva Inkomster 3.0 fungerar oavsett vad!

 

För ett år sedan lanserade vi Passiva Inkomster 2.0 som blev en stor succé!
Många var intresserade av det här med passiva inkomster, det var också många som startade upp med de projekt som vi skrev om i Passiva Inkomster 2.0 och tjänade pengar direkt!
Desto tidigare man kom igång med PLCULTIMA, ju mer tjänade man – så var det bara…
Nu gör vi en lansering av det helt nya materialet som är Passiva Inkomster 3.0 – The Next Generation!
Den här gången presenterar vi TRE olika projekt, alla med väldigt stor potential.
Allt anpassad för rådande marknadssituation 2023!
Ett omfattande material bestående av både text och en hel del videomaterial.

Det här är din absolut bästa chans för att kunna starta upp en ”digital lifestyle business”. Skaffa dig en affärsverksamhet 2023 som är anpassad efter den livsstil som du vill ha, inte tvärtom!
Typiskt för en sådan här ”lifestyle business är bland annat:

– Du säljer inget, du behöver inte köpa in några produkter.
– Du behöver inte marknadsföra din verksamhet.
– Du behöver inga anställda.
– Du behöver inga speciella lokaler för att kunna sköta din affärsverksamhet

Med vår information kan du också skaffa dig din egen ”lifestyle business”.
De projekt som vi har inkluderat i ”Passiva Inkomster 3.0” passar dessutom för alla typer av plånbok, du behöver ingen fet plånbok alls för att kunna vara med. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill satsa.
Kombinera de TRE nya projekten som är inkluderade i 3.0 versionen av Passiva Inkomster med de TVÅ som vi redan presenterat i 2.0 versionen av Passiva Inkomster – då har du totalt FEM riktigt bra passiva inkomstkanaler. Du kan bygga din egen ”passiva inkomster-portfölj” som ALLA genererar nya passiva inkomster till dig varje månad.  Du får en perfekt mix med projekt från olika branscher, en väldiversifierad portfölj anpassad för 2023!

De som köpte Passiva Inkomster 2.0 när vi lanserade denna produkt i början av förra året gjorde ett rejält klipp utan tvekan, de pengar som de använde för att köpa produkten gav dem snabbt utdelning och en rejäl avkastning på satsat kapital. Rätt typ av information i rätt tid kan vara den bästa investering du någonsin kan göra!

Men vi har också lagt till några riktigt bra BONUSAR för dig skaffar dig ”Passiva Inkomster 3.0 – The Next Generation”.

EXKLUSIV BONUS 1:

– Ta chansen och träffa mig personligen (Mikael Eriksson) under mars/april!
Låt oss sätta oss ner i lugn och ro och gå igenom DINA affärer på nätet.
Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för just dig.
Du får min personliga hjälp att bygga upp dina passiva inkomster.
Allt anpassas för dig, med hänsyn till dina förkunskaper och ekonomi.
Jag hjälper dig att ta fram de bästa lösningarna. Jag försöker hjälpa andra att ”skaffa sig ett liv”, inte ett nytt jobb!
Passa på att fråga mig om allt som du kan komma på, ”pick my brain”!
Hur gör jag? Vilka projekt generar bäst inkomst för mig just nu? Vad använder jag för tjänster?
Målet för mig med mötet med dig är att du garanterat ska ha en rullande passiv inkomst för 2023 på plats!
Jag kommer att åka runt i Sverige under april/maj och besöka flera olika städer Sverige.
Jag har redan varit i Malmö och Stockholm och fortsätter min resa västerut inom kort (Halmstad-Göteborg). Kommer också besöka Stockholm ytterligare en gång den här våren.
Det här är en unik och väldigt mycket värdefull bonus framtagen enbart för dig som skaffat dig ”Passiva Inkomster 3.0”.

.

EXKLUSIV BONUS 2:

– Ibland dyker de upp…
Nya extremt bra möjligheter där man kan tjäna mycket pengar på att vara handlingskraftig.
Så var det helt klart då vi presenterade PLCU för våra medlemmar, då i slutet av 2021 och början av 2022 var det många av våra medlemmar som fick ”skörda” ordentligt på sina satsningar. Vi pratar om livsförändrande inkomster på relativt kort tid!
Kommer bland annat ihåg den här glada killen, urklippt från en Telegram-kommunikation jag hade då.

Plötsligt händer det – IGEN!
Vintern 2021/2022 hade vi flera av våra medlemmar som tjänade sexsiffriga belopp varje månad – helt passivt!
Det är inte ofta det händer, att man kommer in helt rätt och kan tjäna sexsiffriga belopp nästan direkt. Men det hände förra året och nu dukas bordet upp på nytt!
Du har nu chansen, att komma i rätt typ av projekt i helt rätt tid.
För NU våren 2023 lanseras ytterligare ett spännande koncept där de som har möjligheten att vara med från starten kommer att kunna ”skörda” rejält.
Vi pratar om den allra största lanseringen någonsin inom kryptomarknaden och BlockchainBiz!
All information om detta ingår i din bonusprodukt ”BlockchainBiz – 2023”.

.

 

Vi föredrar alltid inbetalningar via Swish, men det går också att betala med ditt kort via PayPal.
Du betalar 1875 kronor för full tillgång till ”Passiva Inkomster 3.0 – The Next Generation”, ett engångsbelopp.

– Vad händer efter att du betalt?

Du kommer att få ett mejl från oss med nästa steg där vi ger dig tillgång till materialet.

1: För betalning med Swish

Använd din telefon och skicka 1875 kronor till vårt företagskonto (Digital Solutions AB) på Swish:
– Vårt Swish-konto är:

123 031 47 40

OBS!
– Ange din e-postadress i din Swish-betalning.

2: För betalning med PayPal och eller Kreditkort

Använd knappen här nedanför för betalning.